• GLOBAL-LINE
    referenciák

Hatvan és környékének egyedüli komplett Megoldás szállítója. Internet + TV + Telefon + Biztonság + Hardware + Software + WIFI

Hatvan és a környező települések térfigyelő rendszere.
Global-Line és Infinet megoldás.

Mint internet szolgáltató már régen jelen vagyunk városunkban. Azonban a megnövekedett hálózati forgalom és sebesség miatt, illetve, hogy Hatvan városvezetése és a helyi hatóságok által megkövetelt nagyfelbontású térfigyelő rendszer szükségletei miatt olyan gyártót kerestünk, amelynek eszközei nagy távolságon, nagy sebességgel és a legfontosabb, hogy egy rádió-zajos városi környezetben is működnek.
A döntésünk végül az Infinet-re mint gyártóra esett. A kiépített rendszerben 16 darab InfiLINK 2x2 80 Mbps sebességű link állt működésbe. Ezeken a linkeken működik egyszer a lakossági és üzleti ügyfeleink kiszolgálása, illetve az új térfigyelő rendszer összes adatának forgalmazása.

Stabil, robosztus, könnyen bővíthető és biztonságos backbone hálózatot alakítottunk ki Hatvanban és a környező településeken.

Az Infinet eszközeivel alacsony késleltetés, minimális csomagvesztés, Qos támogatás mellett az olyan szenzitív és nagy sávszélességet igénylő hálózati forgalom - mint a HD térfigyelő rendszer - megfelelő hálózati támogatást kapott. Ezek mellett az Infinet egyik kedvező tulajdonsága, hogy a rugalmasan bővíthető software liszenszei miatt a későbbiekben akár 300 Mbps sebességűre is övelhető a linkek kapacitása - hardware eszközök cseréje nélkül.

Hatvanonline.hu cikke
Heol.hu cikke

15 db Megapixel PTZ kamera
Szent István általános iskola
biztonsági kamerarendszerének kiépítése

9 kamerás kül- és beltéri biztonsági megfigyelő rendszer

Minden kültéri kamera Lightfinder technológiát használ.A Lightfinder technológia egyesíti a CMOS szenzort a kivételes fényérzékenységgel. Ugyanakkor ez a technológia sokkal több, mint csak egy szenzor. Analóg kamerákhoz viszonyítva, a technológia jobb felbontást, élethűbb színeket ad vissza, különösen gyenge fényviszonyok mellett. Sőt, mivel a technológiával rendelkező kamerák digitálisak, ezért olyan széles lehetőségek tárháza nyílik meg használatuk előtt, mint a progresszív letapogatású szenzor használata, intelligens videó elemzése és video-megfigyelő rendszerek.

Gyöngyösi Városgondozási Zrt. WIFI gerinchálózat

Mikrohullámú gerinchálózat kiépítése a cég telephelyei között InfiNet eszközökkel.

A mikrohullámú gerinchálózat mellett, a cég teljes telefonrendszerének, közte a nagy forgalmat bonyolító ügyfélszolgálat ISDN-ről IP-re migrálása a meglévő infrastruktúra felhasználása mellett. Ezek mellett a teljes hálózat aktív eszközeinek folyamatos monitorozása (Dude).
Sástói Turisztai Központ IP kamerarendszerének kiépítése

15 kamerás, éjjel is jól látó MegaPixeles kamerák extrém helyszínekre is szerelve.
Komplett megoldások mindenkinek ...

1500 lakossági felhasználó, 70 üzleti ügyfél, több mint 15 éves tapasztalat.